Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой карал ли е с такива джанти ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
    Спойлера си е оРгинал и не си го давам ,но ако се съберат мераклии мога да му направя едно калъпче
    Ко речи? мисля че поне 3-ма ще се съберем за калъп
    Аз, бадмадафака мисля и колегата Б.ангелов ще се навие

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
      Ко речи? мисля че поне 3-ма ще се съберем за калъп
      Аз, бадмадафака мисля и колегата Б.ангелов ще се навие
      Стига бе, ся пак трябва да сменям амортисьорите на багажника
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Ако си навит наистина, да пускаме една тема за желаещи..?

Comment

• Ма както казва бате Бобо,трябва да си махнете антените...!
          Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
          Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
          SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
          Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

• Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщение
            Ма както казва бате Бобо,трябва да си махнете антените...!
            Че той спойлера не пречи на антените. На Бобо спойлера мисля е от друг вид, не е същия!
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
              Че той спойлера не пречи на антените. На Бобо спойлера мисля е от друг вид, не е същия!
              Дори и неговия не пречи на антената, ама той е детайлист и го е моднал малко
              Питам пак колко човека са сериозни да се съберем и да ги направим накрая тия тъпи спойлери..? Колегата според мен предлага щедра оферта да си свали собствения и да ни го даде за копие!

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Дори и неговия не пречи на антената, ама той е детайлист и го е моднал малко
                Питам пак колко човека са сериозни да се съберем и да ги направим накрая тия тъпи спойлери..? Колегата според мен предлага щедра оферта да си свали собствения и да ни го даде за копие!
                Аз съм сериозен! стига да излиза в рамките на 100лв
                Просто над тази сума е безмислено (поне за мен)

Comment

• ако се организира нещо бройте ме и мен за калъпа
                  GTV 2.0 TS 16V 1998
                  HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

• Ами правим една срещичка на Невски (примерно) и говорим за примерни бройки.
                    След това един решава кой ще се нагърби със рисърч на цени на изпълнители

Comment

By mochko1 at 2011-09-02
                      Ммммм джантата е веднъж и не ги разваляй с капачки-така изглежда перфектно

Струва ми се че иска някой фланец отзад,или от снимките изглеждат съвсем леко "хлътнали"

Тая кола е правена за 19-ки със здраве да си ги търкаляш,БРУТАЛНИ са
                      146 Turbo

Comment

• Мерси колега Наистина отзад може да се сложи някой фланец 5-10мм ,но се притеснявам да не почне да подпира в калника ,иначе сега никъде не подпира освен на една изпъкналост в подкалника на снадката между бронята и калника ,ама тва се преживява А капачките ще покриват само централният отвор ,няма да покриват болтовете

Днес говорих с момчето дето се занимава с калъпите и ме отряза тотално ,бил много зает ,има няколко коли в момента за преобразяване и щяло да стане най рано след месец и половина ,а тогава аз ще съм далеече ,далече. Освен това на спойлера имам стоп и ако се прави отливка ще трябва калъпа да се направи без стоп ,което не е проблем ,но не знам как ще изглежда визуално.
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Мерси колега Наистина отзад може да се сложи някой фланец 5-10мм ,но се притеснявам да не почне да подпира в калника ,иначе сега никъде не подпира освен на една изпъкналост в подкалника на снадката между бронята и калника ,ама тва се преживява А капачките ще покриват само централният отвор ,няма да покриват болтовете

Днес говорих с момчето дето се занимава с калъпите и ме отряза тотално ,бил много зает ,има няколко коли в момента за преобразяване и щяло да стане най рано след месец и половина ,а тогава аз ще съм далеече ,далече. Освен това на спойлера имам стоп и ако се прави отливка ще трябва калъпа да се направи без стоп ,което не е проблем ,но не знам как ще изглежда визуално.
                          Честито за джантите колега,уникални са..............

Наистина отзад може да помислиш за фланец да изпълни съвсем леко калника,а може да помислиш и за друго окачване ,защото тогава визията ще стане брутална,сега също е добре но е леко височка.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                            Честито за джантите колега,уникални са..............

Наистина отзад може да помислиш за фланец да изпълни съвсем леко калника,а може да помислиш и за друго окачване ,защото тогава визията ще стане брутална,сега също е добре но е леко височка.

И за окачване мисля ,но ме е страх да набия 2-3000 лева и после да не мога да си карам колата. В момента на варненската магистрала в разбитата и част карам с 80 ,а с друго окачване може и на 50км/ч да смъкна ,мисля че ти най добре ме разбираш за какво говоря От друга страна ,19-ките и зимните ми 16-ки са с един и същ диаметър на гумата ,което значи ,че спокойно мога да смъкна колата с 10-20мм за да стигна фабричната и височина и да не се влача зимата по корем. Но за сега това са само мисли. Имам много планове за колата ,но нямам време да ги осъществя ,някой ден и това ще стане.
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic

Comment

• Така е прав си, започваш да пълзиш и удоволствието от шофирането се превръща във някакъв ужас,но ГТВ със тази си форма със свалено окачване и подобни джанти придобива коренно различна визия,особено като се движи срещу теб,или се покаже изненадващо във огледалото ти примерно говорим погледнато отстрани как изглежда............

Ще се радвам да промениш колата така както винаги си искал да изглежда.....а пътищата са отвратителни ,аз като карам 159-ката въпреки че си е стандартна и със нормалните гуми 225/50/17 със които вози по принцип най-комфортно,по тази магистрала като карам над 120 колата не спира да подскача и да се усеща и най малката неравност,за улиците във града не говоря там е много зле със изключение на някой нов булевард...

П.п Пращам ти л.с погледни го
                              Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 08:00.
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Мераклии за големи жанти ?
                                http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...tchlink:top:en
                                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                                sigpic

Comment

Working...
                                X